středa 10. ledna 2018

Němčina online pro práci v Německu

























Němčina online pro práci v Německu


 Proč by Češi měli pracovat v Německu?


Je to snadné Německo je náš přímý soused s jednou z nejvyspělejších ekonomik Evropy. Skýtá tak mnoho zajímavých pracovních příležitostí v různých oborech a samozřejmě i lepší finanční ohodnocení a životní úroveň.


 Pokud budeme srovnávat průměrné platy v Německu a Česku přijdeme na to, že tamní životní úroveň minimálně o polovinu vyšší.

V jakých oborech a s jakou kvalifikaci je možné sehnat práci v Německu?


V případě, že německy moc dobře neumíte nebo máte pouze základy němčiny je možné sehnat práci pouze přes pracovní agentury. Ale i ty s Vámi budou chtít udělat pohovor v němčině a vyzkouší Vaši znalost německého jazyka.
Pracovní agentury nabízejí převážně manuální práci a to převážně v těchto oborech: zedníci, tesaři, malíři, natěrači a podobné profese. Pro tyto profese a obory je ovšem potřeba umět lépe německy a to především ovládat odborné výrazy v technické němčině.
.
V případě, že neumíte dostatečně dobře německy a nerozumíte technické němčině
na práci v těchto oborech zapomeňte

Dobrá zpráva pro Vás je, že se můžete německy naučit a již za jeden měsíc dosáhnout lepší úrovně.

Další možností je práce jako sezónní výpomoc v zemědělství či práce v logistických centrech nebo montážních halách a zde Vám postačí pouze základy němčiny, ale tyto pracovní pozice nejsou zase tak dobře platové ohodnocené a rozdíl mzdy oproti Česku není až tak velký. I zde také platí možnost na němčině zapracovat a zajistit si tak lepší pracovní možnosti.

Jinak je tomu ale v případě, že se německy domluvíte dobře nebo perfektně


Čím je Vaše komunikační schopnost v němčině vyšší vzrůstá taky i enormně Vaše možnost získat lepší pracovní pozici nebo zaměstnání a k tomu patřičné finanční ohodnocení.

V případě, že se chystáte vycestovat za prací do Německa určitě neváhejte investovat do konverzačního kurzu němčiny například přes Skype online. 

Téma kurzu tak můžete přizpůsobit Vašim potřebám a přesnému zaměření Vaší vysněné práce. 

Dále pak jistě oceníte další výhody a plusy, které nabízí online kurz němčiny přes Skype.

Online kurz němčiny přes Skype je výhodný i pro zaměstnance kteří již v Německu jsou a potřebuji zlepšit svoji dovednost v německém jazyce například pro získání lépe placené pozice. 

Proto neváhejte a vyzkoušejte ještě dnes nezávazně demo hodinu němčiny online přes Skype zcela zdarma.