sobota 29. srpna 2020

​Dopřejte svým dětem výhodu být o krok napřed - Online angličtina pro děti

 


​Dopřejte svým dětem výhodu být o krok napřed - Online angličtina pro děti 

Picture

​Máte pocit, že se děti ve škole nic nenaučily nebo toho umí málo? Jste se školní výukou nespokojeni? Nebo se Vaše dítě potřebuje připravit do výuky více intenzivně?

Máme pro Vás efektivní řešení jak zlepšit angličtinu Vašich dětí, a to buď s českým lektorem angličtiny anebo s rodilým mluvčím.

Vše probíhá distančně, individuálně a to online formou živé výuky.


Výhodou této výuky je nyní aktuální řešení situace s Covid - 19. Dále není tato výuka časově náročná na dojíždění a tím šetříte čas strávený v zácpě..

Online angličtina pro děti je určena všem žákům od 6-15 let.

Dejte Vašim dětem konkurenční výhodu být o krok napřed tím, že jim zajistíte online kurz.

Online kurz angličtina pro děti

Z našich průzkumů vyplývá, že převážná většina rodičů je nespokojená s výukou angličtiny svých dětí ve škole.

Děti se ve škole neučí angličtinu z praktické stránky, ale převážně pasivně kde se klade důraz především na gramatiku. 

Pokud je to i Váš příklad je pro Vás ideálním řešením tohoto problému zajistit Vašim dětem individuální kurz angličtiny jako je Online angličtina pro děti.

Díky kurzu online angličtiny pro děti se Vaše děti zdokonalí v angličtině naučí se ji používat v praxi.
Vy tak docílíte nejen toho, že Vaše děti budou umět mluvit a používat přirozeněji angličtinu, ale budou ve škole při hodinách angličtiny excelovat nad ostatními a jako bonus donesou domu dobré známky.

Budete tak spokojeni nejenom Vy,
ale především Vaše děti budou sebevědomé a šťastné.


Někdy také rodiče chtějí, aby se kvůli nezvládání látky ve škole v našich kurzech děti zdokonalily a byly tak o krok napřed před spolužáky a tzv.školní angličtinou.

V kuru online angličtina pro děti pomáháme dětem a teenagerům pochopit angličtinu jako takovou a ne je nutit do odříkání gramatických pravidel. říká majitelka školy Monika Janištinová-učení s lektory je musí především bavit, jedině tak dosáhne dítě velkých pokroků.

Atˇ už si vyberete kurz Online angličtina pro děti s českým lektorem nebo s rodilým mluvčím/rodilou mluvčí, stane se učení jazyka pro Vaše děti zábavou. Učení už pro ně nebude nutnost pro dosažení lepší známky jako ve škole /protože musí.

Lektoři JAZYKY BIEB jsou speciálně vyškoleni pro kurz Online angličtina pro děti a každého studenta učí na základě jeho individuálních potřeb a zájmů. 

Kurz Online angličtina pro děti s rodilým mluvčím doporučujeme od úrovně B1, ale najdou se i tací, kteří se toho prostě nebojí a zvládnou nová slovíčka i gramatiku rychle a s přehledem.

S našimi lektory se děti do výuky těší.